HACCP
HACCP
Binnen de horeca is voedselveiligheid een zeer zwaarwegend issue. Het is en blijft de verantwoordelijkheid van de ondernemer dat er schoon en veilig gewerkt wordt in de keukens. Wij gaan met u kijken aan welke zaken wel en niet voldaan moet worden.
Onderwerpen
- First in first out principe
- Besmettingsgevaar
- Hygiënisch werken
- Wet – en regelgeving HACCP
- Persoonlijke Hygiëne
- Controleren versproducten
- Schoonmaken keukengerei en keukenapparatuur
- Opslaan en invriezen bereide producten
- Schoonmaakprogramma’s
- Werken met registratieformulieren
Doelgroep
Horecamedewerkers.
Methodiek
In onze training HACCP staat uw praktijk voorop. De formele wet – en regelgeving met betrekking tot de HACCP is zeer uitgebreid en er staan allerlei zaken in die voor veel bedrijven niet van toepassing zijn.
Praktische informatie
Duur: 7 uren
Tijd: 09.30 - 16.30 uur
Plaats: Rotterdam
Prijs: €195,- per deelnemer (ex BTW en lesmateriaal)
Mogelijk staat deze training bij onze partner Zegro Academy ingepland. Bekijk de site: https://www.zegro.nl/academy
Ook af te nemen als In Company training. Informeer naar uw prijs!