HACCP

HACCP

Binnen de horeca is voedselveiligheid een zeer zwaarwegend issue. Het is en blijft de verantwoordelijkheid van de ondernemer dat er schoon en veilig gewerkt wordt in de keukens. Wij gaan met u kijken aan welke zaken wel en niet voldaan moet worden.

Onderwerpen 

  • First in first out principe
  • Besmettingsgevaar
  • Hygiënisch werken
  • Wet – en regelgeving HACCP
  • Persoonlijke Hygiëne
  • Controleren versproducten
  • Schoonmaken keukengerei en keukenapparatuur
  • Opslaan en invriezen bereide producten
  • Schoonmaakprogramma’s
  • Werken met registratieformulieren

Doelgroep

Horecamedewerkers.

Methodiek

In onze training HACCP staat uw praktijk voorop. De formele wet – en regelgeving met betrekking tot de HACCP is zeer uitgebreid en er staan allerlei zaken in die voor veel bedrijven niet van toepassing zijn.

Praktische informatie

Duur: 7 uren
Tijd: 09.30 - 16.30 uur
Plaats: Zwolle, Rotterdam, Maarssen of Norg
Prijs: €195,- per deelnemer (ex BTW en lesmateriaal)

Ook af te nemen als In Company training. Informeer naar uw prijs!

Print Friendly, PDF & Email